η γιορτή

τέλος άλλης μιας εποχής στον Παλιόμυλο. Η άνοιξη ήρθε, το χτίσιμο του εργαστηρίου (έχουμε ακόμα την επίπλωση) τελείωσε και… ένας πολύ καλός φίλος που σημάδευσε με την παρουσία του αυτό το εγχείρημα, πήρε τους δρόμους πάλι, τρείς εποχές μετά την απρόσμενη άφιξη του. οπότε σαν αποχαιρετισμό στον Βαλεντίνο, εορτασμό για την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, τον ερχομό της άνοιξης και το τέλος του κυνηγιού (ο παλιόμυλος μπορεί πάλι να ησυχάσει λίγο) οργανώσαμε μια διήμερη, όμορφη μάζωξη φίλων και οικογένειας. Σχεδόν δυο χρόνια μετά την αρχή αυτού του εγχειρήματος ήταν καιρός πια, να ευχαριστήσω με μια γιορτή και την οικογένεια μου για την συνεχή πρακτική και ψυχολογική στήριξη που όλοι προσφέρουν στον Παλιόμυλο. Οπότε πολλά ευχαριστώ πριν από όλους στους γονείς μου Αλεξάνδρα και Νίκο, οι οποίοι είναι η βάση αυτής της προσπάθειας, στον Θείο μου Αντώνη και Στέφανο, Παππού Τζών, Λία, Μαρίνα, τα ξαδέρφια μου και βεβαίως στον Θανάση, έναν πολύ καλό, παιδικό φίλο που πάντα βοηθάει όταν τον χρειαζόμαστε.

in1 in2

Δεν ήταν εύκολο για κανέναν να αποχαιρετήσει τον Βαλεντίνο…

p1

ευχαριστούμε για όλα φίλε, για την παρουσία σου, τις ιδέες, ηθική, σκληρή δουλειά, μουσική, χιούμορ κτλκτλ

p1a p2 p2a p3 p4 p7 p11

το εργαστήριο τελείωσε με μια λεπτομέρεια. Ο τελευταίος σοβάς για τους εσωτερικούς τοίχους, πέρα από τα συνήθη αλογοκόπρανα και πηλούς, περιείχε αυτή την φορά μαλλιά από όλους τους κατοίκου του παλιομύλου (συμπεριλαμβανομένων σκυλιών και γατιών), και μπαχαρικά όπως ο κουρκουμάς για το χρώμα.

w1 w2 w2a w2b w2c w3 w4 w5 w6 w7 w8

κατά τ άλλα συνεχίζουμε με το κλάδεμα των ελιών, κόψιμο των σπασμένων από το χιόνι πευκάκια

wood

κατασκευή τζέμπε

dj2 dj1 dj3

και τα γνωστά μαγειρέματα

cook2 cook1

αυτόν τον χειμώνα θα τον θυμόμαστε, δεύτερος χιονιάς στις αρχές του μήνα και από τότε συνεχόμενες βροχές που μου θυμίζουν το Λονδίνο… πολύ νερό που θα βοηθήσει αργότερα με τις ζέστες του καλοκαιριού.

s1 s2 s3 s4 s5 s6 s7

τώρα επικεντρωνόμαστε στον κήπο και τα φυτέματα γενικά, περισσότερα στην επόμενη ανάρτηση και μέχρι τότε, κι άλλες φωτογραφίες

v1 v1a v2a v2b v3a v3b v4a v7a v8a v8b

Advertisements

One thought on “η γιορτή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s